Παρουσίαση του νέου βιβλίου της Ρόμυς Παπαδάτου «Τέσσερις εποχές στην Αγάπη» στο Αργοστόλι

Η Ρόμυ Παπαδάτου μας προσκαλεί τη Δευτέρα 20 Αυγούστου 2018 και ώρα 20:30 στην παρουσίαση του νέου της βιβλίου «Τέσσερις εποχές στην αγάπη» από τις εκδόσεις politeianet.gr, που θα γίνει στην αίθουσα «Τζαννή Μεταξά» στο Δημοτικό Θέατρο Αργοστολίου «Ο ΚΕΦΑΛΟΣ».

Παρουσίαση: Κα Δήμητρα Αναλυτή,φιλόλογο και υποψήφια Διδάκτορα Φιλοσοφικής Σχολής.

Περιεχόμενο βιβλίου
Πέντε γυναίκες ζουν τις τέσσερις εποχές της αγάπης, με κοινό σημείο αναφοράς το Φισκάρδο. Μέσω της κεντρικής ηρωίδας, της Χριστίνας, ξεδιπλώνονται οι ιστορίες της Μαρκέλλας και της Ελίζας, που σηματοδοτούν το παρελθόν της, και της Τάσσας και της Αθηνάς που συγκροτούν το παρόν της. Αναζητά στο παρελθόν την αρχή της κατάρας που έχει στοιχειώσει την οικογένειά της, ενώ παράλληλα προσπαθεί να ξορκίσει τις σύγχρονες κατάρες του καρκίνου και της εγκληματικότητας που καταδιώκουν αγαπημένα της πρόσωπα. Μέσα στο γοητευτικό και μυστηριώδες καταφύγιο της Κεφαλονιάς, οι ηρωίδες προσπαθούν να ακροβατήσουν ανάμεσα σε φαντάσματα, φοβίες, και στην ανάγκη τους να ζήσουν και να αγαπήσουν, για να φθάσουν στην ψυχική ολοκλήρωση. Όλες οι ηρωίδες ζουν τις τέσσερις εποχές της αγάπης. Το μεθυστικό καύσωνα του καλοκαιριού, τη μελαγχολική νότα του φθινοπώρου, την μοναχική παγωνιά του χειμώνα, με μοναδικό σκοπό να φθάσουν στην άνοιξη και την απόλυτη αναγέννηση μακριά από κατάρες και φόβους, θα τα καταφέρουν; Ποιο θα είναι το τίμημα για να βγουν από τα αδιέξοδά τους; Και τελικά πόσο δύσκολη θα είναι η κατανόηση ότι για να φθάσει κανείς στην άνοιξη και στο απόλυτο φως οφείλει να περάσει από γκρίζα, κρύα και αφιλόξενα μονοπάτια; (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

ΡΟΜΥ (ΡΟΔΑΜΑΝΘΗ) ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ


Η Ρόμυ Παπαδάτου, με καταγωγή από την Κεφαλονιά, γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα και κάποια στιγμή αποφάσισε να εγκατασταθεί μόνιμα στο νησί. Από πολύ μικρή ηλικία άρχισε να γράφει τις σκέψεις και τα συναισθήματα της , και πραγματοποίησε το όνειρο της με τη συγγραφή του πρώτου της βιβλίου με τίτλο «Χόρεψε στην βροχή» το 2014.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Πολιτιστικό Περιοδικό Ποικίλης Ύλης
ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

myEptanisa

Τ.Θ. 62043
Τ.Κ. 15201, Χαλάνδρι

Τηλ. & Fax: 2106017441

e-mail: info(at)myeptanisa.gr

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο myeptanisa.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Για Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την σελίδα μας με τους όρους χρήσης. Περισσότερες πληροφορίες…