πριν από ένα χρόνο

Κέρδισε τις εντυπώσεις το τιμητικό αφιέρωμα στο ποιητικό και φιλοσοφικό έργο του Κωνσταντίνου Γεωργάτου

Μέσα σε ένα άκρως συγκινητικό και ευφρόσυνο κλίμα ψυχικής ανάτασης, πραγματοποιήθηκε μία πολύ όμορφη και εξαιρετικά φροντισμένη από την κ. Γουναρόπουλου Σοφία εκδήλωση, από την Δημοτική Βιβλιοθήκη του Δήμου Λυκόβρυσης - Πεύκης.

Η αφιερωματική αυτή εκδήλωση στο ποιητικό και φιλοσοφικό μου έργο, έλαβε χώρα στην κατάμεστη αίθουσα πολιτιστικών εκδηλώσεων "Μανώλης Αναγνωστάκης" στην Πεύκη.
Είχα την ιδιαίτερη χαρά, να μιλήσουν με εξαιρετικά τιμητικά και συγκινητικά λόγια για το έργο μου, οι καταξιωμένοι, πανάξιοι και αγαπημένοι μου κ. Κώστας Καρούσος Πρόεδρος της Εταιρίας Ελλήνων Λογοτεχνών, λογοτέχνης, εικαστικός η κα Σοφία Σκλείδα dr.Φιλολογιας, συγγραφέας και διδάκτωρ του ΕΚΠΑ, και ο κ. Χρήστος Πανάγου dr. Θεολογίας & μουσικός,
Την εκδήλωση πλαισίωσαν μουσικά η υπέροχη χορωδία της Ιεράς Μητροπόλεως Κηφισιάς υπό τη διεύθυνση του χοράρχη κ. Χρήστου Πανάγου καθώς και η αγαπημένη μου πολυτάλαντη και καταξιωμένη υψίφωνος κα Κρίστι Καθαρίου με την υπέροχη φωνή της και τους θαυμάσιους μουσικούς της.
Απαγγελία ποιημάτων έκανε η αγαπημένη μου ανηψιά και υποψήφια τμήματος Θεατρικών σπουδών ΕΚΠΑ Αναστασία Ματσοπούλου.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και τίμησαν με την παρουσία τους, ο αντιπεριφερειάρχης υγείας κ. Γιάννης Κεχρής ο πρόεδρος του ΚΟΙ.Π.Α.Π κ Παναγιώτης Μπόλλας, ο υποψήφιος δήμαρχος Λυκόβρυσης Πεύκης κ. Μάριος Ψυχάλης, ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Εθελοντισμού του Δήμου Κηφισιάς κ. Γεώργιος Σκορδίλης, ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Πολεοδομίας Δήμου Κηφισιάς κ. Μανώλης Κουρμαδιάς η διευθύνουσα σύμβουλος της Ένωσης Επτανησίων Ελλάδας κα Ελένη Κονοφάου ο πρόεδρος της Κερκυραϊκής Ενώσεως Αθηνών κ Θωμάς Σούλος, λογοτέχνες ποιητές και αγαπημένοι φίλοι.
Την θαυμάσια αυτή εκδήλωση συντόνισε και οργάνωσε με επιτυχία η υπεύθυνη των εκδηλώσεων και μέλος του Δ. Σ. Του ΚΟΙΠΑΠ Δήμου Λυκόβρυσης - Πεύκης κα Σοφία Γουναροπούλου.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές της εξαιρετικής αυτής εκδήλωσης.
Σας ευχαριστώ από καρδιάς για την τιμή της παρουσίας σας και την ζεστή σας αγάπη.
Κωνσταντίνος Γεωργάτος

 

Από ανάρτηση στο προσωπικό προφίλ του Κωνσταντίνου Γεωργάτου.

Έκθεση εικόνων

Στοιχεία Επικοινωνίας

Πολιτιστικό Περιοδικό Ποικίλης Ύλης
ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

myEptanisa

Τ.Θ. 62043
Τ.Κ. 15201, Χαλάνδρι

Τηλ. & Fax: 2106017441

e-mail: info(at)myeptanisa.gr

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο myeptanisa.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Για Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την σελίδα μας με τους όρους χρήσης. Περισσότερες πληροφορίες…