Έκθεση ζωγραφικής «Θαλασσομαγείες» στο Δημοτικό Θέατρο ΚΕΦΑΛΟΣ

Έκθεση ζωγραφικής, με τον τίτλο «Θαλασσομαγείες», εγκαινιάζεται την Τρίτη, 7 Αυγούστου και ώρα  20.30, στο Θέατρο Αργοστολίου «Κέφαλος». Συμμετέχουν οι καλλιτέχνες: Αλέξης Αυλάμης, Κάτια Βαρβάκη, Λίζα Μέρλιν-Βασιλάτου, Ισμήνη Μπονάτσου, Μαρίνα Στελλάτου. Η έκθεση οργανώθηκε από τη Σίσσυ Μαραβέγια, θα  την παρουσιάσει η Δώρα Μαρκάτου και  θα λειτουργεί από την Τρίτη 7 έως και το Σάββατο 11 Αυγούστου,  κατά τις ώρες 10.00-13.00 & 20.00-23.00.

Οι πέντε καταξιωμένοι καλλιτέχνες, που κατάγονται από την Κεφαλονιά ή έχουν στενή σχέση με το νησί,  ο καθένας με τη  δική του τεχνική και με τον ιδιαίτερο τρόπο έκφρασης, μετουσιώνουν σε   ζωγραφικές συνθέσεις τη συγκίνηση που τους προκαλεί η επαφή τους με τη θάλασσα και το θαλασσινό τοπίο. 

Συνεχιστές μιας μακραίωνης παράδοσης, όσον αφορά στην καλλιτεχνική απόδοση της  σχέσης του Έλληνα με το υγρό στοιχείο, ευαίσθητοι καταγραφείς  των κραδασμών της ψυχής που προκαλεί στον άνθρωπο η μαγεύτρα θάλασσα και, με οδηγό τη μορφοπλαστική τους φαντασία και δεξιότητα,  αναδημιουργούν,  με σχήματα και χρώματα,  οικεία τοπία στο πνεύμα της εποχής μας και καταθέτουν τη δική τους πρόταση στη σύγχρονη ελληνική τοπιογραφία.

 

 

Διάρκεια έκθεσης: Από Τρίτη 7 Αυγούστου έως και Σάββατο 11 Αυγούστου
Ώρες Λειτουργίας: 10:00 - 13:00 & 20:00 - 23:00

Υπό την αιγίδα της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Κεφαλονιάς (ΚΕ.ΔΗ.ΚΕ.).

Στοιχεία Επικοινωνίας

Πολιτιστικό Περιοδικό Ποικίλης Ύλης
ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

myEptanisa

Τ.Θ. 62043
Τ.Κ. 15201, Χαλάνδρι

Τηλ. & Fax: 2106017441

e-mail: info(at)myeptanisa.gr

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο myeptanisa.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Για Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την σελίδα μας με τους όρους χρήσης. Περισσότερες πληροφορίες…