Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της νέας σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη «Ο Δάσκαλος»

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης επιστρέφει μετά από καιρό, για να μας καθηλώσει με ένα ακόμη έργο του – αριστούργημα. Έπειτα από έντεκα ολόκληρα χρόνια, έρχεται στο MEGA με τη νέα του σειρά “Ο Δάσκαλος”. Μία ιστορία που δε μοιάζει με καμία άλλη, ετοιμάζεται να κάνει τη μεγάλη της πρεμιέρα στο δεύτερο μισό της νέας σεζόν.

Έρωτας, πάθη και μυστικά, σε μία μικρή κοινωνία, με διαφορετικό τρόπο ζωής. Ένα μαγικό ταξίδι, γεμάτο μουσική, αλλά και ερωτισμό. Ο Δάσκαλος έρχεται στο MEGA για να διχάσει…

 

Μία ερωτική ιστορία
Ένας δάσκαλος καλείται να ταξιδεύσει σε ένα μικρό νησί, στους Παξούς, την περίοδο της πανδημίας. Ο ίδιος αφήνει πίσω του την γυναίκα του και την πόλη του, με σκοπό να δημιουργήσει από την αρχή ένα φεστιβάλ μουσικής. Δείχνει ενθουσιασμένος, αλλά και διστακτικός με το νέο του αυτό βήμα. Δέχεται αυτή την μεγάλη πρόταση, χωρίς να συνειδητοποιεί πόσο πολύ θα αλλάξει η ζωή του…


Μία μαθήτρια της τρίτης λυκείου, γίνεται η πέτρα του σκανδάλου. Ο Δάσκαλος την ερωτεύεται παράφορα. Φυσικά, ένα τέτοιο γεγονός δε περνά απαρατήρητο από μία τόσο μικρή κοινωνία. Ο πρωταγωνιστής θα βρεθεί μπλεγμένος σε αυτή την ιστορία που θα γίνει η αφορμή για να έρθουν στην επιφάνεια πολλά μυστικά. 

Μία μικρή κοινωνία θα ξεδιπλωθεί στα μάτια των τηλεθεατών. Ο τρόπος ζωής τους, η καθημερινότητά τους, οι προκαταλήψεις, οι απόψεις τους για το σωστό και το λάθος… Όλοι οι πρωταγωνιστές θα γίνουν συνένοχοι σε αυτό που θα ακολουθήσει.

Ένα πανέμορφο ταξίδι
Ένα μεγάλο μέρος των γυρισμάτων πραγματοποιείται στους Παξούς, ενώ πλάνα θα δούμε, επίσης, από την Αθήνα και την Κέρκυρα. Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης θα αναδείξει την ομορφιά των ελληνικών νησιών, με τα τοπία να κόβουν την ανάσα σε κάθε σκηνή. Ο ίδιος βρίσκεται στο νησί, αναζητώντας μόνος του μέρη, στα οποία πραγματοποιούνται οι σκηνές.

Μάλιστα, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης άλλαξε πρόσφατα και το τέλος της ιστορίας, καθώς συνειδητοποίησε διαβάζοντάς το, πώς δε του αρέσει. Από τη στιγμή που δε μπορούσε να κάνει διορθώσεις, έκατσε και το έγραψε όλο από την αρχή. Η νέα σειρά του MEGA «Ο Δάσκαλος» θα θυμίζει περισσότερο ταινία, παρά ελληνική σειρά.

Σε σενάριο και σκηνοθεσία του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, η σειρά αυτή είναι υψηλής αισθητικής και ίσως μία από τις πιο ακριβές παραγωγές που θα δούμε αυτή τη σεζόν. Οι χώροι των γυρισμάτων είναι φυσικοί, με επίκεντρο ένα μικρό σχολείο στους Παξούς.

Πρωταγωνιστές
Στη νέα σειρά του MEGA, ο δάσκαλος θα είναι ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης. Την μαθήτρια της τρίτης λυκείου θα υποδυθεί η Κλέλια Ανδριολάτου, ενώ στο σχολείο ως καθηγητές θα δούμε την Μαρία Καβογιάννη και τον Φάνη Μουρατίδη. Ο Αντίνοος Αλμπάνης θα υποδυθεί έναν φίλο του πρωταγωνιστή. Στο έργο αυτό, πρωταγωνιστικό ρόλο θα έχει και η μοναδική Χάρις Αλεξίου.

Tο καινούργιο όραμα του ταλαντούχου δημιουργού άρχισε να παίρνει ζωή και το πρώτο γύρισμα έφερε κοντά ένα δυνατό cast ηθοποιών: Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Γιάννης Τσορτέκης, Ορέστης Χαλκιάς, Γιώργος Μπένος, Δημήτρης Κίτσος.


Μία νέα ιστορία, γεμάτη σασπένς, έρχεται τη νέα σεζόν για να μας εντυπωσιάσει.

 

Πηγή: youfly.com

Στοιχεία Επικοινωνίας

Πολιτιστικό Περιοδικό Ποικίλης Ύλης
ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

myEptanisa

Τ.Θ. 62043
Τ.Κ. 15201, Χαλάνδρι

Τηλ. & Fax: 2106017441

e-mail: info(at)myeptanisa.gr

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο myeptanisa.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Για Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την σελίδα μας με τους όρους χρήσης. Περισσότερες πληροφορίες…