Γυναίκα από Χρυσό (Woman in gold): Προβολές Θερινού Σινεμά στο Μουσείο Καποδίστρια

Πολυμέσα

Προβολές Θερινού Σινεμά στο Μουσείο Καποδίστρια. Παρασκευή 15 Ιουλίου "Γυναίκα από Χρυσό" Woman in gold, 2015 | Διάρκεια 109λ | Δραματική | K-13, Αγγλική γλώσσα με ελληνικούς υπότιτλους, Ώρα: 21:30, Είσοδος: 6€. 
(Δυνατότητα προσέλευσης στον Κήπο/Καφέ Μουσείου από: 20:30)*

 

Στο ξέφωτο του Μουσείου Καποδίστρια επιστρέφει μία αγαπημένη συνήθεια: Προβολή ταινιών κάτω από τον έναστρο ουρανό!
 

Μια ταινία βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα σε σκηνοθεσία του Σάιμον Κέρτις, με πρωταγωνιστές την Έλεν Μίρεν και τον Ράιαν Ρέϊνολντς. 

Υπόθεση:  Εξήντα χρόνια μετά τη φυγή της από τη ναζιστική Βιέννη για τις ΗΠΑ, η Μαρία Άλτμαν επιχειρεί να ανακτήσει τα κλεμμένα οικογενειακά της κειμήλια, ανάμεσά τους κι έναν από τους εμβληματικότερους πίνακες του Γκούσταβ Κλιμτ που για δεκαετίες παρουσιάζονταν στην Πινακοθήκη Belvedere της Αυστρίας. Με τη βοήθεια ενός νεαρού δικηγόρου, η Άλτμαν ξεκινά έναν μεγάλο δικαστικό αγώνα για την αποκατάσταση της πολιτιστικής κληρονομιάς.  
 

Αγορά εισιτηρίων: 
Γενική είσοδος: 6€

Προπώληση εισιτηρίων TICKETBOX 
(Ευγ. Βουλγάρεως & Μοντσενίγου, τ. 26610 27400)

Online αγορά:  ticketbox.gr

 

*Την ημέρα προβολής, οι πόρτες & το Καφέ του Μουσείου ανοίγουν: 20:30
 

Αγοράστε το εισιτήριό σας εδώ
 

Οι βραδιές Θερινού Σινεμά που διοργανώνει το Μουσείο Καποδίστρια στο κήπο του, σε συνεργασία με το the Moonlight Cinema Caravan, φέτος κινούνται πάνω σε μια σύγχρονη προσέγγιση της επετείου του Αγώνα για Ελευθερία, αναδεικνύοντας σύγχρονα θέματα, σχετικά με τον αγώνα ατόμων, ομάδων και κοινωνιών για ένα μέλλον με σεβασμό στον άνθρωπο και τον πλανήτη. 
 

Πώς να έρθετε:
Από Εθνική Οδό Παλαιοκαστρίτσας, στρίβετε στον εσωτερικό του Νοσοκομείου ή Ποταμού (ανάλογα με την κατεύθυνση από την οποία έρχεστε) και στη συνέχεια ακολουθείτε πινακίδες για Ευρωπούλους/Μουσείο Καποδίστρια.
Η είσοδος του Μουσείου είναι πάνω στο δρόμο.

Διεύθυνση: Κουκουρίτσα - Ευρωπούλοι, Κέρκυρα 49150

 

 

 

 





 

Copyright © 2022 Capodistrias Museum - Center of Capodistrian Studies, All rights reserved.

Our mailing address is:
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.
 

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Πολιτιστικό Περιοδικό Ποικίλης Ύλης
ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

myEptanisa

Τ.Θ. 62043
Τ.Κ. 15201, Χαλάνδρι

Τηλ. & Fax: 2106017441

e-mail: info(at)myeptanisa.gr

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο myeptanisa.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Για Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την σελίδα μας με τους όρους χρήσης. Περισσότερες πληροφορίες…