πριν από 7 χρόνια

Οι Rebellions LIVE …στο DiZi bar στους Έρμονες της Κέρκυρας

To Σάββατο 24 Μαρτίου, το DiΖi bar διοργανώνει ένα ακόμα παλαβό live παρέα με τους  εκπληκτικούς REBELLIONS οπού θα βρίσκονται για ακόμη μια φορά στο φιλόξενο χώρο του DiZi στους Έρμονες και θα παρουσιάσουν το πολύωρο, διασκεδαστικό τους πρόγραμμα, με τον δικό τους ιδιαίτερο τρόπο!!!

 

Το live των Rebellions θα ξεκινήσει μετά τις 11μμ.
Θα ακουστούν γνωστές ανεβαστικές pop, rock, latin, disco, funk, swing, reggae, 60s, 90s  επιτυχίες της ελληνικής και ξένης μουσικής  σκηνής όπως επίσης και πολλές δόσεις από έντεχνα & λαικά, σε ένα πολύωρο και διασκεδαστικό πρόγραμμα για όλα τα γούστα! Ξεκινώντας με τα δυνατά χαρτιά της ομάδας, τους 3 τραγουδιστές, τον πασπαρτού Γιώργο Τρύφωνα στην φωνή, κιθάρα, μπουζούκι, μπαγλαμά, βιολί, κλαρίνο, σαξόφωνο, ακορντεόν (!) την εκρηκτική Αλεξάνδρα Παγκρακιώτη στα φωνητικά και τον μοναδικό Βασίλη Αριστείδου στην φωνή και στην τρομπέτα, που βάζουν την τρέλα τους για την μουσική πάνω από όλα και παρασύρουν και τον κόσμο που παρευρίσκεται στα live τους.

Έναρξη μετά τις 11 μμ, με ελεύθερη είσοδο! 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Πολιτιστικό Περιοδικό Ποικίλης Ύλης
ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

myEptanisa

Τ.Θ. 62043
Τ.Κ. 15201, Χαλάνδρι

Τηλ. & Fax: 2106017441

e-mail: info(at)myeptanisa.gr

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο myeptanisa.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Για Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την σελίδα μας με τους όρους χρήσης. Περισσότερες πληροφορίες…