πριν από 6 χρόνια

Ο κορυφαίος τουμπίστας Σάκης Μυρώνης στο Φεστιβάλ Πνευστών του Παρνασσού

Με τον κορυφαίο Κερκυραίο τουμπίστα, διεθνούς φήμης σολίστ, Σάκη Μυρώνη και υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του κορυφαίου τρομπετίστα, Παναγιώτη Μπαλαμού θα διεξαχθεί 6-8 Ιουλίου 2018, στο Αγρόκτημα «Αμφίκαια» το 3ο Φεστιβάλ Πνευστών Παρνασσού.

Με κορυφαίους διεθνούς φήμης σολίστ, ξεκινάει στις 7 Ιούλη και θα διαρκέσει 3 ημέρες, στο Αγρόκτημα «Αμφίκαια» στην Αμφίκλεια, το 2ο Φεστιβάλ Πνευστών Οργάνων Παρνασσού.

Μεταξύ άλλων συμμετέχουν, ο τρομπετίστας της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών και Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Φεστιβάλ, Παναγιώτης Μπαλαμός, ο τρομπετίστας της Φιλαρμόνια Όρχηστρα Αθηνών, Διονύσης Αγαλιανός, ο κορνίστας της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, Χρήστος Καλούδης, ο τρομπονίστας της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, Σπύρος Φαρούγγιας, ο τουμπίστας της Εθνικής Συμφωνικής Ορχήστρας της ΕΡΤ, Σάκης Μηρώνης, ο φλαουτίστας της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, Νίκος Νικόπουλος, και ο κλαρινετίστας της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, Παναγιώτης Σιωράς.

Οι εκδηλώσεις του Φεστιβάλ, θα ολοκληρωθούν το τελευταίο βράδυ, με την Συναυλία-Διαγωνισμό των Αριστούχων Σπουδαστών, που θα έχει ως κορυφαίο βραβείο, την πρόσκληση του καλύτερου μαθητή, την επόμενη χρονιά, ως Σολίστ, στο 3ο Φεστιβάλ Πνευστών Παρνασσού 2018.

ΣΑΚΗΣ ΜΥΡΩΝΗΣ


Ο Σάκης Μυρώνης γεννήθηκε στην Κέρκυρα το 1972. Πήρε τα πρώτα του μαθήματα μουσικής στη Φιλαρμονική Εταιρεία ¨Μάντζαρος¨ από τον Χ. Ρούτση. Συνέχισε τις σπουδές του στην Τούμπα στο Ωδείο Φίλιππος Νάκας με καθηγητή τον Νίκο Ζερβόπουλο, απ΄ όπου και αποφοίτησε με βαθμό ¨Άριστα Παμψηφεί¨. Ολοκλήρωσε τις σπουδές του στη ¨Ηochschule Für Music Und Theater Hannover¨ με καθηγητή τον prof. J. Bjorn–Larsen και βαθμό ¨Sehr gut¨.

Έχει παρακολουθήσει master classes στη Τούμπα αλλά και στη μουσική δωματίου με τους: D. Wick, J. Marcellus, R. Bobo, M. Ericcson, H. Jan Renes, B. Van Dijk, J. Bylund, F. Mills και Α.Fozzi.

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Πολιτιστικό Περιοδικό Ποικίλης Ύλης
ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

myEptanisa

Τ.Θ. 62043
Τ.Κ. 15201, Χαλάνδρι

Τηλ. & Fax: 2106017441

e-mail: info(at)myeptanisa.gr

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο myeptanisa.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Για Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την σελίδα μας με τους όρους χρήσης. Περισσότερες πληροφορίες…