Η Σταυρούλα Κούκουνα σε μια μοναδική συνεργασία με την Κατερίνα Ζάγκλα

Την Κυριακή 27 Μαϊου 2018 η Κατερίνα Ζάγκλα και η Σταυρούλα Κούκουνα, ενώνουν τις δυνάμεις τους για ένα μοναδικό live στο vintage style bar-theatre SouSou Τhe Bar στα Ιλίσια, αποχαιρετώντας τη σεζόν με ένα πρόγραμμα γεμάτο από εγχώριες και ξενόγλωσσες επιτυχίες!

Στην κιθάρα τις συνοδεύει ο Ιάσονας Ιωσηφίδης

 

 

 

 

ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΚΟΥΚΟΥΝΑ

Η Σταυρούλα Κούκουνα, γεννημένη το 1993 με καταγωγή από την Ορεινή Ναυπακτία και την Κεφαλονιά, ξεκίνησε από πολύ μικρή να ασχολείται με τη μουσική. Σε ηλικία 4 ετών άρχισε να παρακολουθεί μαθήματα θεωρίας και, αργότερα, πιάνου και κιθάρας. Φοίτησε στο Μουσικό Γυμνάσιο και Λύκειο Ιλίου όπου αποφοίτησε με επιτυχία λαμβάνοντας θεμελιώδη αντίληψη και γνώση για τη μουσική. Υπήρξε μέλος της Ευρωπαϊκής Χορωδίας του Μουσικού Σχολείου Ιλίου με πολλές διακρίσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό. Το σαντούρι αποδείχθηκε ωστόσο εκείνο το παραδοσιακό μουσικό όργανο με το οποίο θα εξέφραζε την αγάπη της για την παραδοσιακή μουσική. Έχει μαθητεύσει κοντά σε κορυφαίους δεξιοτέχνες όπως ο Μάριος Παπαδέας και ο Παναγιώτης Βέργος, αλλά και φυσικά κοντά στον σπουδαίο δεξιοτέχνη των μουσικών της γενιάς του '30 Νίκο Καρατάσο. Συμμετέχει ενεργά σε πολλές πολιτιστικές εκδηλώσεις ως μέλος του παραδοσιακού σχήματος «Χοροσταλίτες», μέλος του Γυναικείου Βυζαντινού Χορού αλλά και σαν ανεξάρτητη μουσικός. Παράλληλα παρακολουθεί μαθήματα αρμονίας και Βυζαντινής μουσικής, και είναι πτυχιούχος της Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Πολιτιστικό Περιοδικό Ποικίλης Ύλης
ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

myEptanisa

Τ.Θ. 62043
Τ.Κ. 15201, Χαλάνδρι

Τηλ. & Fax: 2106017441

e-mail: info(at)myeptanisa.gr

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο myeptanisa.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Για Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την σελίδα μας με τους όρους χρήσης. Περισσότερες πληροφορίες…