2ο Διεθνές Φεστιβάλ & Διαγωνισμός Χορωδιών Κέρκυρας το Σεπτέμβριο

Aπό τις 12 μέχρι τις 16 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί στην Κέρκυρα το 2ο Διεθνές Φεστιβάλ και Διαγωνισμός Χορωδιών Κέρκυρας.



Το Φεστιβάλ διοργανώνουν ο Δήμος Κέρκυρας, το Ιόνιο Πανεπιστήμιο, η Ένωση Χορωδιών Κερκύρας, ο Οργανισμός Κερκυραϊκών Εκδηλώσεων και η εταιρεία Interkultur, με την οικονομική υποστήριξη του Υπουργείου Πολιτισμού.



Τριανταεπτά χορωδίες και 1.500 χορωδοί από 20 χώρες και 3 ηπείρους (Αργεντινή, Κίνα, Κροατία, Τσεχία, Δανία, Ισημερινός, Εσθονία, Φινλανδία, Μ. Βρετανία, Ελλάδα, Ισραήλ, Ολλανδία, Νορβηγία, Πολωνία, Ρουμανία, Ρωσία, Σλοβακία, Ισπανία, Ταϋλάνδη, Τουρκία) θα έλθουν στην Κέρκυρα, την πόλη της μουσικής, σε μια γιορτή χορωδιακής μουσικής και θα έχουν την ευκαιρία να ανταλλάξουν εμπειρίες, να δημιουργήσουν φιλικές σχέσεις και να γνωρίσουν την Κέρκυρα και τον πολιτισμό της.

Εκτός από το διαγωνιστικό μέρος, το Φεστιβάλ περιλαμβάνει συναυλίες των συγκροτημάτων σε διάφορα σημεία της πόλης με ελεύθερη είσοδο.

Η διοργάνωση ξεκίνησε το 2016, οπότε πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά, και φέτος κάνει το δεύτερο αποφασιστικό βήμα της ελπίζοντας να καθιερωθεί σε θεσμό.

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Πολιτιστικό Περιοδικό Ποικίλης Ύλης
ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

myEptanisa

Τ.Θ. 62043
Τ.Κ. 15201, Χαλάνδρι

Τηλ. & Fax: 2106017441

e-mail: info(at)myeptanisa.gr

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο myeptanisa.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Για Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την σελίδα μας με τους όρους χρήσης. Περισσότερες πληροφορίες…