Συναυλία από το σύνολο σαξοφώνων Six on Sax στη Κέρκυρα

Το σύνολο σαξοφώνων Six on Sax, δημιουργήθηκε με αφορμή το διεθνές σεμινάριο πνευστών και κρουστών οργάνων που διοργανώνεται από την Φιλαρμονική Εταιρεία Κερκύρας στο οποίο διδάσκουν διεθνούς φήμης μουσικοί.

 

Πιο συγκεκριμένα και κατόπιν της επιτυχημένης μουσικής εμφάνισης που πραγματοποιήθηκε υπό την επιμέλεια και την καθοδήγηση του Διονύση Ρούσσου, μια ομάδα μουσικών με κοινά ενδιαφέροντα και στόχους αλλά κυρίως την αγάπη τους προς το σαξόφωνο, αποφάσισαν να δημιουργήσουν το σύνολο αυτό. Πρωταρχικός σκοπός του συνόλου είναι να ενώσει τον πλούτο των ηχοχρωμάτων και παράλληλα να διευρύνει τα όρια του ήχου του σαξοφώνου, φιλοδοξώντας να δημιουργήσει ένα σύνολο όπου μέσα από τις εμφανίσεις του θα παρουσιάζει έργα ποιοτικής μουσικής από όλες τις περιόδους και στιλ.

Στην αίθουσα εκδηλώσεων Παλαιάς Φιλαρμονικής θα διεξαχθεί συναυλία συνόλου σαξοφώνων με κλασικό και σύγχρονο ρεπερτόριο.

Είσοδος ελεύθερη

Την Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 20:30

Συμμετέχουν:
Νίκος Μεταλληνός, κρουστά
Γιάννης Κουτάγιαρ, κοντραμπάσο

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Πολιτιστικό Περιοδικό Ποικίλης Ύλης
ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

myEptanisa

Τ.Θ. 62043
Τ.Κ. 15201, Χαλάνδρι

Τηλ. & Fax: 2106017441

e-mail: info(at)myeptanisa.gr

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο myeptanisa.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Για Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την σελίδα μας με τους όρους χρήσης. Περισσότερες πληροφορίες…