Συναυλία υψηλού επιπέδου με έργα από το «Άξιον Εστί» και το «Πνευματικό Εμβατήριο», στο Ληξούρι!

To Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2018 και ώρα: 20:30 στο κλειστό Γυμναστήριο Ληξουρίου, θα λάβει χώρα ένα μεγάλο μουσικό γεγονός.


Πρόκειται για μια μεγαλειώδη συναυλία από δύο εμβληματικά έργα των Τιτάνων της ποίησης Οδυσσέα Ελύτη και Άγγελου Σικελιανού τα “Άξιον Εστί” και “Πνευματικό Εμβατήριο” σε μουσική του ανυπέρβλητου Μίκη Θεοδωράκη.


Το μουσικό σώμα (μπάντα) της Φιλαρμονικής Σχολής Ληξουρίου, η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Καλαμαριάς, η μεικτή χορωδία του δήμου Καλαμαριάς και η μεικτή χορωδία του Ληξουρίου της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. "Τζώρτζης Δελαπόρτας", ενώνουν τις δυνάμεις τους για να μας χαρίσουν ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα.


Τα μουσικά σύνολα θα συνοδέψουν:

η σολίστ Θάλεια Μαυρίδου, ο λαϊκός τραγουδιστής Χρήστος Στόικος, ο βαρύτονος Γιάννης Κούκας αρχιμουσικός της Φιλαρμονικής Ορχήστρας και διευθυντής της μικτής χορωδίας του Δήμου Καλαμαριάς.

Τη μουσική διεύθυνση θα έχει ο μαέστρος της ΦΣΛ Χαράλαμπος Μακρής.


Γενική είσοδος 5,00 ευρώ

Τα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση της Φιλαρμονικής Σχολής Ληξουρίου.

Η συναυλία πραγματοποιείται με την υποστήριξη της Κοινοφελούς Επιχείρησης του Δήμου Κεφαλλονιάς και του Τμήματος Πολιτισμού Τουρισμού και Δημοσίων Σχέσεων του Δήμου Καλαμαριάς.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Πολιτιστικό Περιοδικό Ποικίλης Ύλης
ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

myEptanisa

Τ.Θ. 62043
Τ.Κ. 15201, Χαλάνδρι

Τηλ. & Fax: 2106017441

e-mail: info(at)myeptanisa.gr

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο myeptanisa.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Για Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την σελίδα μας με τους όρους χρήσης. Περισσότερες πληροφορίες…