πριν από 4 χρόνια

Ο Σταύρος Σαλαμπασόπουλος σε fb live concert για τα Παιδικά Χωριά SOS

Μετά τα πρώτα δύο επιτυχημένα Facebook live stream concerts, ο τενόρος Σταύρος Σαλαμπασόπουλος, ένας τραγουδιστής  με σπάνια ερμηνευτική ευελιξία, επανέρχεται  με ένα ακόμα διαδικτυακό live την Κυριακή 12 Απριλίου, στις 22:00 ακριβώς, αυτή τη φορά για καλό σκοπό.

Στην 3η του αυτή εμφάνιση, μαζί με τον μαέστρο Γιώργο Τσοκάνη στα πλήκτρα, είμαστε όλοι καλεσμένοι και μας προσκαλεί  να κάνουμε μια «κλήση αγάπης» στο 19820, από σταθερό ή κινητό τηλέφωνο, και να υποστηρίξουμε τα παιδιά των Παιδικών Χωριών SOS, που αυτές τις μέρες ζουν όχι μόνο τον κατ’οίκον περιορισμό αλλά και την ανασφάλεια για το μέλλον τους, καθώς οι δωρεές αυτήν την περίοδο προς την οργάνωση έχουν μηδενιστεί λόγω των συνθηκών.

Συνδεθείτε με την σελίδα του στο Facebook και ελάτε να στηρίξουμε όλοι μαζί το έργο των Παιδικών Χωριών SOS 

Για τη σελίδα του Σταύρου Σαλαμπασόπουλου πατήστε ΕΔΩ και το έργο των Παιδικών Χωριών SOS ΕΔΩ

 

ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΑΛΑΜΠΑΣΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

 

Ο Τενόρος Σταύρος Σαλαμπασόπουλος ασχολήθηκε από πολύ μικρή ηλικία με τη μουσική, σπουδάζοντας πιάνο. Στη συνέχεια ξεκίνησε σπουδές κλασικού τραγουδιού και μέσα σε ένα χρόνο έκανε την πρώτη του εμφάνιση στο παιδικό τμήμα της Εθνικής Λυρικής Σκηνής. Αργότερα, βρέθηκε στο Παρίσι για σπουδές με υποτροφία του Γαλλικού Κράτους (École Normale de Musique de Paris), ενώ παράλληλα εργάστηκε στην όπερα του Παρισιού (Opera de Paris). Εχει εμφανιστεί σε διάφορες τηλεοπτικές εκπομπές και έχει συνεργαστεί με μεγάλες προσωπικότητες του χώρου της κλασικής μουσικής, της όπερας αλλά και της έντεχνης, crossover και ποπ μουσικής. Έχει ερμηνεύσει ρόλους κλασικού και σύγχρονου ρεπερτορίου σε Ιταλία, Γαλλία, Γερμανία και Ελλάδα και έχει συμμετάσχει σε ελληνικά και διεθνή Φεστιβάλ.

 

Το κοινό τον γνώρισε αρχικά από τη συνεργασία του με την Εθνική Λυρική Σκηνή και την Μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού, αλλά τους τελευταίους μήνες μας συστήνεται ... «αλλιώς», με μια σειρά παραστάσεων αφιερωμένων στα αγαπημένα του ελληνικά και ξένα τραγούδια.

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Πολιτιστικό Περιοδικό Ποικίλης Ύλης
ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

myEptanisa

Τ.Θ. 62043
Τ.Κ. 15201, Χαλάνδρι

Τηλ. & Fax: 2106017441

e-mail: info(at)myeptanisa.gr

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο myeptanisa.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Για Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την σελίδα μας με τους όρους χρήσης. Περισσότερες πληροφορίες…