Συναυλία «Εμπρός της Ελλάδος Παιδιά» στο δημοτικό θέατρο Αργοστολίου «Ο Κέφαλος»

Η Περιφερειακή Ενότητα Κεφαλονιάς & Ιθάκης σας προσκαλεί στη συναυλία «Εμπρός της Ελλάδος Παιδιά», που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 20:00 στο δημοτικό θέατρο Αργοστολίου «Ο Κέφαλος».

Πρόκειται για μια συναυλία αφιερωμένη στο έπος του ΄40 και στα τραγούδια της αξέχαστης τραγουδίστριας της Νίκης Σοφίας Βέμπο, που έγραψαν ιστορία. Την Καλλιτεχνιή επιμέλεια της συναυλίας και την ερμηνεία των τραγουδιών υπογράφουν οι καλλιτέχνες Σπύρος & Μάκης Καραβιώτης και Ελευθερία Edwards.Τους τραγουδιστές θα συνοδεύσει εξαμελής ελαφρά ορχήστρα.

Η συναυλία πραγματοποιείται με σκοπό την οικονομική στήριξη της Ένωσης Πολυτέκνων Κεφαλονιάς & Ιθάκης και για τον λόγο αυτό στην είσοδο του θεάτρου θα υπάρχει ένας Κουμπαράς Αγάπής με σκοπό την προαιρετική ενίσχυση της Ένωσης.
Η παρουσία σας θα τιμήσει την εθνική επέτειο του ΟΧΙ θα ενδυναμώσει τις δραστηριότητες της Περιφέρειας για την προαγωγή της πολιτιστικής μας κληρονομιάς και ταυτόχρονα θα ενισχύσει την Ένωση Πολυτέκνων Κεφαλονιάς & Ιθάκης.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Πολιτιστικό Περιοδικό Ποικίλης Ύλης
ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

myEptanisa

Τ.Θ. 62043
Τ.Κ. 15201, Χαλάνδρι

Τηλ. & Fax: 2106017441

e-mail: info(at)myeptanisa.gr

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο myeptanisa.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Για Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την σελίδα μας με τους όρους χρήσης. Περισσότερες πληροφορίες…