ΚΕΡΚΥΡΑ: Ο Ηλίας Γκογκίδης και η Συμφωνική Ορχήστρα Μίκης Θεοδωράκης στο Ηρώδειο

Το Δ.Σ. της Συμφωνικής Ορχήστρας Μίκης Θεοδωράκης με ανακοίνωσή του γνωστοποιεί στο φιλόμουσο κοινό της, την συμμετοχή του μουσικού σώματος στην συναυλία – αφιέρωμα για τα 100 χρόνια από τη γέννηση του Μίκη Θεοδωράκη στο Ηρώδειο, την περίοδο του Σεπτεμβρίου 2025. Αναφέρει τα εξής:

Η συμμετοχή στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού αποτελεί μεγάλη τιμή για την Συμφωνική Ορχήστρα και το μουσικό σώμα, καθώς μέσω αυτής ο Μαέστρος μας Ηλίας Γκογκίδης θα αποτελέσει έναν από τους νεότερους Μαέστρους που θα διευθύνουν στο ιστορικό αυτό μέρος, με τη συμμετοχή εβδομήντα (70) μουσικών και τριάντα (30) χορωδιών από Ελλάδα και Εξωτερικό, καθώς και την συμμετοχή γνωστών καλλιτεχνών.

Διοργάνωση συναυλίας: Σύνδεσμος Φιλαρμονικών Χορωδιών Ελλάδος

Τη καλλιτεχνική επιμέλεια των έργων υπογράφει ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής της Σ.Ο.Μ.Θ. Ανδρέας Βιδάλης.

Εξάρχων Ορχήστρας: Δημήτρης Τριανταφύλλου

Διεύθυνση Ορχήστρας: Ηλίας Γκογκίδης

 

Πηγή άρθρου: enimerosi.com

 

Ηλίας Γκογκίδης: Πιστεύω ακράδαντα πως στο πρόσωπο και για το όνομα του Μίκη Θεοδωράκη, μπορεί να υπάρξει μαζική συσπείρωση, μαζική πολιτιστική συμμετοχή με εμφανή αποτελέσματα στην Τουριστική διεύρυνση της χώρας μας (σε μια “κατάθεση ψυχής” στο polismagazino.gr).

Στοιχεία Επικοινωνίας

Πολιτιστικό Περιοδικό Ποικίλης Ύλης
ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

myEptanisa

Τ.Θ. 62043
Τ.Κ. 15201, Χαλάνδρι

Τηλ. & Fax: 2106017441

e-mail: info(at)myeptanisa.gr

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο myeptanisa.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Για Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την σελίδα μας με τους όρους χρήσης. Περισσότερες πληροφορίες…