πριν από 5 χρόνια

Εορταστική εκδήλωση για την 28η Οκτωβρίου 1940 από το Λύκειο Ελληνίδων Αργοστολίου

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Λυκείου των Ελληνίδων Παραρτήματος Αργοστολίου σας προσκαλεί την Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 18:30 στην Κοργιαλένειο Βιβλιοθήκη σε εορταστική εκδήλωση για την 28η Οκτωβρίου 1940.


Στα πλαίσια της εκδήλωσης αυτής θα μιλήσουν ο κ. Φαρακλός Γεράσιμος, καθηγητής του Γενικού Λυκείου Ληξουρίου, Δρ. Φιλολογίας με θέμα :

"Μνήμες από το έπος του 1940"

και η κ. Ευρώπη Μοσχονά - Μαραγκάκη, φιλόλογος - Πρόεδρος του Λ.Ε.Α. με θέμα:

"Η προσφορά των γυναικών στον αγώνα του 40 - Ένα παράδειγμα".


Θα πλαισιώσουν την εκδήλωση χορευτές του Λ.Ε.Α.

 

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Η Διευθύντρια κα Ελένη Κονοφάου, η αρχισυντάκτρια κα Λυγερή Βικάτου και η συντακτική ομάδα του πολιτιστικού περιοδικού myEptanisa της Ένωσης Επτανησίων Ελλάδας εργάζονται αφιλοκερδώς για τη λειτουργία το,υ με επίκεντρο τα Επτάνησα και τις δράσεις των  επτανησίων σε παγκόσμια κλίμακα και ενημερώνουν ότι μπορείτε να αποστέλνετε δελτία τύπου, ανακοινώσεις, άρθρα κ.α. μέσω μηνυμάτων στις σελίδες που διατηρεί το περιοδικό στο διαδίκτυο (fb, twitter, pinterest, instagram) καθώς και μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Οι δημοσιεύσεις ακολουθούν την πολιτική της Ένωσης Επτανησίων Ελλάδας για προβολή, διάδοση και διατήρηση του επτανησιακού πολιτισμού σε κάθε μορφή και έκφανσή του μέσα από τον αθλητισμό, τη γαστρονομία, τα γράμματα, την επιστήμη, την ιστορία, τις τέχνες, τον τουρισμό και κάθε μέσο, πρόταση ή βοήθεια προς αυτή την κατεύθυνση ενισχύει τους σκοπούς της. Οι δημοσιεύσεις ακολουθούν τον κανονισμό του περιοδικού, σύμφωνα με τον οποίο αναρτούνται εκτός από τα νέα των Επτανήσων και άλλα παγκόσμιου ή πανελλήνιου ενδιαφέροντος, αποκλείοντας κείμενα με πολιτικό ή κομματικό περιεχόμενο.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Πολιτιστικό Περιοδικό Ποικίλης Ύλης
ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

myEptanisa

Τ.Θ. 62043
Τ.Κ. 15201, Χαλάνδρι

Τηλ. & Fax: 2106017441

e-mail: info(at)myeptanisa.gr

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο myeptanisa.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Για Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την σελίδα μας με τους όρους χρήσης. Περισσότερες πληροφορίες…